Universitatea Craiova este gata pentru debutul în tururile preliminare din UEFA Europa League. Alb-albaştrii au ajuns în Azerbaijan şi îşi vor începe parcursul la Baku, pe terenul celor de la FK Sabail.

Corneliu Papură a recunoscut că sunt destule emoţii înainte de prima partidă oficială a stagiunii.

„Ne aşteaptă un meci dificil, mai ales că este primul meci al sezonului şi nu ştim încă la ce parametri suntem, din toate punctele de vedere. Sper să facem un meci bun, iar rezulatul să fie unul pozitiv. La fiecare meci încercăm să aflăm cât mai multe lucruri despre adversar, dar a fost destul de dificil, au fost numai meciuri amicale, iar lotul lor s-a schimbat faţă de anul trecut” – a declarat antrenorul alb-albaştrilor.

🎥 #LIVE: Conferința de presă premergătoare meciului FK Sabail – Universitatea Craiova. #StiintaInEuropa#AsaELaCraiova#CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Miercuri, 10 iulie 2019

„Va fi un meci greu, mai ales că se joacă pe un teren sintetic, noi suntem obişnuiţi să jucăm pe iarbă, dar sunt convins că echipa se va mobiliza şi vom obţine o victorie” – a promis şi căpitanul oltenilor, Nicuşor Bancu.

Ganezul Michael Essien este cel mai valoros jucător al azerilor care au un lot evaluat la 7.35 milioane de euro.

FK Sabail – Universitatea Craiova se va juca joi, de la ora 19. Returul este programat o săptămână mai târziu, la Craiova.

🇪🇺 Umplem stadionul pentru calificarea în turul 2 al UEFA Europa League. #BILETE disponibile pentru meciul retur cu…

Publicată de Universitatea Craiova pe Marţi, 9 iulie 2019