RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Contra anunță o revenire suprinzătoare la naționala României

Naționala României are în luna octombrie două meciuri capitale cu Feroe și Norvegia, iar Cosmin Contra este sub o presiune uriașă.

Selecționerul României caută să facă alegerile cele mai bune și anunță că ia în calcul inclusiv o convocare a lui Constantin Budescu.

“Budi dintotdeauna a avut şi are o calitate specială şi este un jucător care, în orice moment al unui joc, poate să aducă acea sclipire de care are nevoie o echipă. Budi încă are nevoie să aibă meciuri în picioare, încă are nevoie să aibă alt ritm de joc şi, probabil, dacă fizic îl voi vedea mai bine, are din nou şanse să revină în echipa naţională”, a spus Contra, pentru Telekom Sport.

Contra îi cere lui Budescu să fie la înălțime și din punct de vedere fizic și să facă și faza defensivă: “La echipa naţională, vrei sau nu vrei, trebuie să faci ambele faze şi trebuie să ai un ritm de joc foarte ridicat pentru că ăsta e ritmul pe care ţi-l cere această comeptiţie, cu nivelul echipei naţionale”.

Partida România-Norvegia din preliminariile Euro 2020 se va disputa fără spectatori, în urma deciziei UEFA. Dar copiii sub 14 pot intra gratis la meciul de pe 15 octombrie, ora 21:45

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare