FCSB a câștigat un meci complicat cu Chindia Târgoviște, scor 2-1, la Ploiești. Antrenorul Chindiei, Viorel Moldovan, a suferit primul eșec după cinci etape și s-a arătat dezamăgit de jocul slab al echipei sale, pe care l-a pus pe seama presiunii.

Daniel Florea a deschis scorul pentru Chindia în minutul 13, dar FCSB a întors rezultatul după autogolul lui Leca (30′) și reușita lui Harlem Gnohere (57′).

Am început bine, am deschis scorul, dar am fost prea limitați în exprimare. Am suferit destul de mult atunci când aveam mingea, nu am reușit să construim, să facem ce ne-am propus. Am fost destul de timorați și n-am reușit să avem mai multă personalitate în joc, pentru a obține un rezultat pozitiv.

Am întâlnit o echipă foarte bună, dar cred că i-am respectat prea mult. Normal, când le oferi posibilitatea jucătorilor de calitate să controleze jocul, te pun în dificultate. Nu meritam mai mult de la acest joc. Mă așteptam mai mult din partea băieților. Astăzi, ne-am arătat limitele. A fost o presiune mare pe jucători„, a spus Viorel Moldovan la DigiSport.

FCSB are șase meciuri fără înfrângere și a urcat pe locul 7 în clasament, cu 18 puncte, la egalitate cu Poli Iași.

Chindia Târgoviște întrerupe o serie de trei victorii și ocupă locul 11 în Liga 1, cu 15 puncte.