FCSB a câștigat meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-0, și a urcat pe locul 4 în Liga 1.

Florinel Coman, minutul 66, și Dennis Man, minutul 79, au marcat pentru formația din Capitală.

În urma reușitei din această seară, ”Mbappe” a ajuns la cota 8 în campionat. Fotbalistul recunoaște că a crezut inițial că nu se află în poziție regulamentară.

”Am făcut un meci mai puţin bun în prima repriză, nu am ajuns la poartă, nu ne-am creat ocazii de a marca, nu am avut posesie aşa cum ne-am fi dorit, dar important este că am reuşit să câştigăm. În repriza a doua s-a văzut valoarea şi am reuşit să marcăm.

(n.r. despre faza primului gol) Am crezut că e offside şi am dat lejer la poartă şi după am văzut … dacă era atent portarul, o putea scoate” a declarat Florinel Coman.

În următorul meci din Liga 1, elevii lui Vintilă vor juca împotriva Viitorului, la Constanța. Coman anunță că este pregătit pentru duelul cu fosta sa echipă și anunță că jucătorii FCSB-ului sunt vor să obțină cele 3 puncte.

”Este un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, foarte omogenă, căreia îi place să aibă mingea. Dar ne vom face temele şi vom merge la Viitorul pentru a scoate un rezultat pozitiv” a mai spus fotbalistul FCSB.

Vezi și VIDEO BLOG | FCSB – Gaz Metan. Roș-albaștrii au făcut spectacol în repriza secundă