Real Madrid s-a calificat miercuri seară în semifinalele Ligii Campionilor, după o partidă dramatică pe Santiago Bernabeu, acolo unde ”galacticii” au pierdut cu 3-1, în fața celor de la Juventus Torino. 

În partida tur, madrilenii câștigaseră cu 0-3 și cărtile păreau deja făcute. Doar că socoteala nu s-a potrivit, italienii venind în Spania cu gândul să dea totul pe teren și să se califice în careul de ași al Ligii Campionilor.

În minutul 90, scorul înregistrat pe tabelă era de 3-0 pentru echipa italiană și practic meciul se ducea în prelungiri. Doar că în minutul 93, arbitrul englez Michael Olive a decis să acorde un penalty ușor acordat echipei spaniole.

Legenda lui Juventus, Gianluigi Buffon este eliminat după o ieșire nervoasă la adresa centralului partidei, iar starul madrilenilor, Cristiano Ronaldo înscrie cu sânge rece și își califică echipa în semifinale.

După acest meci memorabil, mediul online a fost invadat de fotogalerii ironice și clipuri virale care arată cum au stat lucrurile din punctul de vedere al tuturor microbiștilor.