VIDEO | Campionii de la CSM București, mesaje EMOȚIONANTE de Ziua României!

Gabi Szabo, Cristina Neagu și celelalte vedete ale clubului din Capitală au povestit ce înseamnă pentru ei mândria de a fi român.

Jucătorii, antrenorii și conducătorii Clubului Sportiv Municipal din București celebrează cum se cuvine Ziua Națională a României, cu atât mai mult cu cât este vorba de Centenarul Marii Uniri.

Fericiți că s-au născut în țara noastră și dornici să demonstreze lumii întregi ce înseamnă într-adevăr să fii un bun român, “tigrii” s-au întrecut în mesaje care de care mai înflăcărate și încărcate de patriotism.

Citește și VICTORIE MARE pentru PETROLUL! Prahovenii, la UN SINGUR PUNCT de lider. Rezultatele din Liga 2

Directorul general al clubului, Gabriela Szabo, cel mai medaliat atlet român în competițiile majore ( 21 de medalii la Campionatele Europene, Mondiale și Jocurile Olimpice) a povestit ce sentimente o încercau când urca pe podium și răsuna “Deșteaptă-te române” pe stadioane cu zeci de mii de oameni în tribună. În plus, fosta mare atletă a făcut dezvăluiri inedite despre ce o întrebau străinii despre țara noastră și ce le răspundea de fiecare dată.

Handbaliști și handbaliste, rugbyști, atleți și voleibaliste – toți sportivi de la CSM București- le-au urat într-un glas românilor de pretutindeni “La mulți ani!”.