Decizia extremă luată în Liga 1! Clubul care îi lasă pe fotbaliști fără bani

Conducerea clubului AFC Hermannstadt a suspendat contractele jucătorilor pe perioada în care în România este decretată starea de urgență. 

Totuși ardelenii au și o variantă prin care componenții lotului să își recupereze banii pe care îi vor pierde în această situație. Astfel, propunerea șefilor sibieni este ca angajamentele fotbaliștilor să fie prelungite cu o durată egală cu cea a suspendării lor. Decizia afectează însă toată gruparea de pe Cibin.

Și asta pentru că inclusiv președintele Iuliu Mureșan cât și antrenorul Vasile Miriuță au acceptat acceași măsură în acest interval. Starea de urgență a fost decretată în România pe 16 martie și va fi valabilă timp de 30 de zile cu posibilitate de prelungire. Anunțul suspendării înțelegerilor a fost comunicat și prin intermediul unei rețele de socialziare.

voluntari hermannstadt

“Consiliul de Administrație A.F.C. Hermannstadt a decis să suspende contractele fotbaliștilor legitimați pentru cât timp se va menține starea de urgență în România! Măsura vine ca o consecință a faptului că obiectul contractului încheiat nu mai poate fi adus la îndeplinire.

Asta dacă ținem cont că în prezent nu se știe când se va relua activitatea fotbalistică din țara noastră. Chiar și așa, A.F.C. Hermannstadt le-a propus jucătorilor noștri prelungirea duratei contractelor cu o perioadă egală cu cea a suspendării. Prin urmare, va fi singura clauză care va fi modificată în înțelegerile actuale, drepturile financiare rămânând neschimbate”, este mesajul celor de la AFC Hermannstadt.


CITEȘTE ȘI –>> Mesajul sfâșietor al fetei lui Martin Tudor după dispariția tatălui: “Spune-mi că nu e adevărat”