RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Cadou inedit pentru Bernadette Szocs! Ce a putut să primească una dintre cele mai bune jucătoare de tenis de masă din România

Inima lui Bernadette Szocs este cucerită definitiv! De aproape o lună, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis de masă din România este posesoarea unui patruped de care sportiva nu se desparte nici la antrenamente.

Cea mai sexy jucătoare de tenis de masă din România este stăpână unui cățeluș din rasa Pomeranian, oferit de iubitul ei, în dar de Crăciun.

Cățelul este din rasa Pomeranian, iar când l-a primit nu cântarea mai mult de 500 de grame. Frumoasa sportivă este o mare iubitoare de animale, iar acasă la Târgu Mureș, mai are o cățelușă primită de la fratele ei, în urmă cu 10 ani.

„O am și pe Prințesa care e deja bătrânică, are 10 ani. De sărbători am fost la ai mei, i l-am prezentat pe fratele ei, pe Moxy și chiar s-au înțeles bine, la început i-a fost greu să accepte un alt cățel în casă dar în final, s-a obișnuit cu el. „E băiețelul meu, e foarte cuminte, stă în căsuța lui și nu deranjează pe nimeni. Îl iubesc de nu mai pot! a spus Bernadette Szocs, componentă a echipei naționale feminine de tenis de masă.

 

Pe plan profesional, sportivei îi merge foarte bine. De puțin timp, aceasta s-a mutat în București, pentru a se pregăti la clubul la care este legitimate, Steaua. Berni așteaptă cu nerăbdare competițiile din 2021 și mai ales Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Îmi place la București, doar că îmi este greu cu aglomerația, încă nu m-am obișnuit. Este un an foarte greu, anul cu Jocurile Olimpice, cea mai mare competiție sportivă din lume, unde îmi doresc o medalie! Mai avem campionatul european  și vreau să ies campioană europeană. Apoi campionatul mondial, unde mi-aș dori o medalie”, a mai spus Bernadette Szocs.

 

Citește și VIDEO | Interviu “în condiții extreme” cu Simona Halep: “Vom fi aici în fiecare dimineață!”

Sportiva a început tenisul de masă la 6 ani, iar patru ani mai târziu a plecat la Bistrița, la Centrul Olimpic, acolo unde era și fratele ei mai mare cu 3 ani. Bernadette este dublă campioană europeană cu echipa României în 2017 și 2019, de 3 ori vicecampioană europeană cu echipa României și a obținut două medalii de argint la dublu mixt cu Ovidiu Ionescu, la Jocurile Europene de la Minsk din 2019 și a participat cu echipa României la Olimpiada de la Rio din 2016.

Este campioană Top 16 Europa la seniori în 2019, campioană a Ligii Asiei în 2017, campioană națională la simplu și dublu cu fratele ei, Hunor, de 12 ori campioană europeană de cadeți.

Are 20 de medalii de argint și bronz la Campionatele Europene de cadeți și de juniori. În 2015 și 2017, la Universiadă, a fost medaliată de două ori cu bronz la simplu. A câștigat de 3 ori medalia de bronz la Campionatul Mondial de juniori.

La începutul lui 2020 a devenit campioană atât la dublu mixt cu Ovidiu Ionescu, cât și la simplu, iar în septembrie, la primul concurs de după pandemie, românca a câștigat Superliga Națională la fete cu echipa Steaua, pentru prima dată de la înființarea clubului.

Din 2019, Bernadette Szocs este legitimată la CSA Steaua. Anul acesta, sportiva va fi prezentă la Jocurile Olimpice de la Tokyo împreună cu echipa României de senioare.

Citește și VIDEO | Ibrahimovic, de neoprit! Recordul incredibil al suedezului

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare