RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Ibrahimovic, de neoprit! Recordul incredibil al suedezului

Zlatan Ibrahimovic a reuşit o dublă pe terenul lui Cagliari, echipa românului Răzvan Marin! Milan s-a impus cu 2-0 şi rămâne lider în Serie A, iar suedezul a reuşit o performanţă incredibilă în carieră.

Primele goluri înscrise în 2021 înseamnă că Zlatan Ibrahimovic a marcat în patru decenii diferite. Suedezul a marcat primul său gol ca profesionist în 1999. Zlatan, care va împlini 40 de ani în octombrie, a marcat cel puţin un gol în fiecare din ultimii 23 de ani.

În actualul sezon, Ibrahimovic a înscris deja 12 goluri pentru AC Milan, în numai opt apariţii pe teren. Ultimul atacant care a reuşit o asemenea performanţă pentru rosso-neri a fost Marco van Basten, în sezonul 1992-1993.

Talismanul lui AC Milan în lupta pentru titlu, Ibrahimovic a marcat în fiecare meci în care a fost titular. La jumătatea sezonului, Zlatan ocupă locul al doilea în clasamentul golgeterilor din Serie A, depăşit doar de Ronaldo.

La gazde, Răzvan Marin a fost integralist. După victoria de la Cagliari, Milan rămâne lider în Serie A şi se pregăteşte pentru duelul cu Atalanta din următoarea etapă.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare