VIDEO | Budescu i-a lăsat cu gura căscată pe arabi! Gol direct din corner în vinclul porții adverse

Mijlocașul român în vârstă de 32 de ani a reușit să marcheze primul gol în tricoul formației Damac, iar reușita sa face înconjurul internetului!

Ajuns la 32 de ani, Budescu se pare că și-a recăpătat pofta de fotbal în ultima vreme, iar evoluțiile sale în tricoul celor de la Astra Giurgiu au pus pe jar mai multe echipe. După ce s-a spus că își va prelungi contractul cu formația lui Ioan Niculae sau că va merge din vară la FCSB, mijlocașul a luat decizia surprinzătoare de a merge în zona Golfului.

După un început greoi la noua echipă, Budescu se pare că a reușit în cele din urmă să se impună, iar assist-ul din meciul contra celor de la Al Ahly a fost doar începutul demonstrației de talent a românului. Acum, fostul decar al giurgiuvenilor a reușit o capodoperă într-un meci de antrenament al lui Damac, reușind să înscrie direct din corner printr-un șut năpraznic în vinclul porții adverse.

Cotat la 2.000.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com, Constantin Budescu a semnat un contract valabil până în vara acestui an cu Damac, urmând să încaseze nu mai puțin de 600.000 de euro.

Citește și VIDEO | Budescu a dat un assist de geniu în victoria împotriva echipei lui Mitriță