VIDEO | Anunțul emoționant al Simonei Halep. “Ne vedem în 2021”

WTA a prelungit perioada de suspendare a tuturor turneelor, cel puțin până la 31 iulie 2020, pe fondul pandemiei de coronavirus. Între timp, Simona Halep poate să reia antrenamentele în România. 

Simona Halep (28 de ani) trebuia să participe la evenimentul Sports Festival, care urma să aibă loc la Cluj-Napoca în perioada 11-14 iunie, dar a fost reprogramat pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus.

Simona le-a transmis un mesaj fanilor și a confirmat că va fi prezentă la ediția din 2021 a Sports Festival.

Dragii mei, din păcate este nevoie să amânăm întâlnirea noastră de la Sports Festival din Cluj până când situația ne va permite să organizăm acest eveniment fără a pune în pericol sănătatea noastră. Vom reveni curând cu informații cu privire la data la care ne vom revedea. Vă îmbrățișez cu drag“, a spus Simona Halep.

Info Sports Festival – Simona Halep

Simona vă transmite îmbrățișări <3Din păcate, SportsFestival se reprogramează pe 2021. Informare integrală: https://www.sportsfestival.com/news/sports-festival-2021/

Publicată de SportsFestival pe Joi, 21 mai 2020

Vedetele ediţiei din 2019 a Sports Festival au fost Simona Halep, Marius Copil, Fabio Fognini, Darren Cahill.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Simona Halep a rememorat meciul perfect din finala de la Wimbledon. “N-am fost niciodată atât de concentrată”