RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Alexandru Maxim i-a stricat debutul lui Dan Petrescu pe banca lui Kayserispor! Mjlocaşul e de neoprit în Turcia

Dan Petrescu a debutat pe banca lui Kayserispor, noua echipă pe care o antrenează, într-o partidă contra lui Gaziantep.

,,Bursucul” a avut parte de un eşec la primul meci în care a condus echipa de pe margine de când a preluat-o.

Cel care i-a stricat debutul la noua echipă este chiar un român. Alexandru Maxim a marcat golul victoriei pentru Gaziantep în minutul 77 din penalty. Prin această reuşită, mijlocaşul român a ajuns la cota de 10 goluri pentru echipa din Antep.

Celelalte goluri ale partidei au fost marcate de Kvrzic, autogol în minutul 31, iar Kolovetsios a punctat pentru formaţia lui Petrescu în minutul 21.

Dan Petrescu ar fi putut să se dueleze cu Marius Şumudică, dar antrenorul s-a despărţit de Gaziantep oficial la începutul acestei săptămâni.

Fără Şumudică pe margine, Gaziantep a câştigat din nou în campionat şi se află acum pe locul 3 în Superliga din Turcia, cu 34 de puncte adunate din 18 jocuri disputate.

Situaţia lui Dan Petrescu nu este una tocmai bună. Kayserispor se află pe locul 18 în campionat, cu 16 puncte adunate din 18 meciuri. Echipa românului este prima echipă sub linia de retrogradare.

Citeşte şi VIDEO | Marius Constantin e sincer înaintea meciului de la Giurgiu: ,,Ştim că nu avem evoluţiile pe care le aşteaptă lumea”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare