RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Marius Constantin e sincer înaintea meciului de la Giurgiu: ,,Ştim că nu avem evoluţiile pe care le aşteaptă lumea”

Universitatea Craiova se pregăteşte pentru al doilea meci din Liga 1 disputat în anul 2021, în compania Astrei Giurgiu. 

Oltenii vin după meciul cu Sepsi, de pe teren propriu, terminat la egalitate după 90 de minute, scor 0-0, partidă disputată pe un gazon destul de greu din cauza zăpezii.

Marius Constantin, veteranul echipei oltene, a vorbit înaintea meciului cu Astra Giurgiu în cadrul unei conferinţe de presă. Acesta a mărturisit că jocul practicat în ultima vreme de Craiova nu este la nivelul aşteptărilor, dar este de părere că lupta la titlu nu este încheiată pentru el şi colegii săi.

Așa cum știm, când nu se marchează nu e neapărat vina atacanților sau a mijlocașilor, poate nu construim nici noi bine din spate. E o problemă pe toată echipă. Trebuie să fim mai concentrați de când pornim atacul. Sunt convins că și la meciul cu FCSB dacă marcam în prima parte altfel stătea jocul. Totuși, după minutul 60, FCSB ne-a omorât.

Suntem conștienți că nu am avut evoluțiile pe care le așteaptă toată lumea. Facem totul să îndreptăm acest lucru și sperăm ca rezultatele bune să vină în urma unor jocuri bune. Vrem să fim primii, nu suntem mulțumiți cu locul doi sau trei și vom face tot ce e posibil pentru acest lucru. Vrem să fim primii, nu suntem mulțumiți cu locul doi sau trei și vom face tot ce e posibil pentru acest lucru.”, a declarat Marius Constantin.

Citeşte şi Cum poate schimba cazul lui Haruţ legislaţia sportivă din România! Măsura luată de FRF după oferta FCSB-ului

Fundaşul Craiovei a mărturisit că a văzut meciul Astrei cu FCSB, în care elevii lui Toni Petrea au făcut instrucţie cu giurgiuvenii antrenaţi de Eugen Neagoe. Totuşi, Constantin este de părere că va urma un meci dificil la Giurgiu, spunând că jocătorii Astrei se apără foarte bine, în ciuda celor trei goluri primite de la FCSB.

,,FCSB a controlat jocul cu Astra. Au dat acel gol pe sfârșit care a deblocat tabela. Totuși, Astra se apără bine. Am făcut cu Mister vizionare și ne-a arătat cum joacă ei și cum ar trebui să jucăm și noi. Trebuie să punem în practică la meci, nu sunt chestiuni grele, dar știți că acele chestiuni simple sunt cele mai complicate. Budescu e un jucător imprevizibil, oricând poate să inventeze ceva. Trebuei să tratăm jocul cu foarte mare seriozitate. 

Ne așteaptă un meci dificil. În ultima perioadă, nu am avut evoluții pe care și noi ni le-am dorit. Au o echipă bine organizată pe sistem defensiv, chiar dacă au luat trei goluri de la FCSB. Pleacă bine pe contraatac prin cele două aripi. Trebuie să fim pregătiți, să ne creăm ocazii și să marcăm, ceea ce nu prea am mai făcut în ultimele meciuri. Din ce știu, toate terenurile din Liga 1 au încălzire și sper să nu fie probleme. 

Citeşte şi Verdict dat de un ,,greu” din fotbal! Cine se va bate la titlu

Nu cred că preparatorul fizic poate să-și pună amprenta atât de repede și nu cred că va avea mult timp. Jucăm des, la trei zile. O să avem multe antrenamente de refacere. Cine se reface bine și va avea prospețime va avea și câștig de cauză în viitoarele meciuri. Din punctul meu de vedere, lupta pentru titlu se va duce în trei, dar, bineînțeles, este arbitrată de celelalte echipe.”, a mai precizat jucătorul Craiovei.

Înaintea meciului cu Astra, Craiova a căzut pe locul 3 în Liga 1, având 33 de puncte, după remiza de pe teren propriu cu Sepsi.

Astra se află şi mai jos în clasament, pe poziţia a 12-a, având 16 puncte adunate în tot atâtea jocuri disputate.

Citeşte şi VIDEO | Corneliu Papură, nervos înaintea meciului cu Astra: ,,Dacă avem a doua cea mai bună apărare, tot nu e bine”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare