RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Adi Mutu, discurs de învingător înaintea meciului cu Olanda U21: ,,Le vom face viaţa grea, chiar dacă pleacă cu prima şansă”

Adi Mutu, selecţionerul naţionalei de tineret, a vorbit înaintea meciului de debut de la EURO U21, contra selecţionatei de tineret a Olandei.

Mutu spune că olandezii pleacă cu prima şansă în această întâlnire, dar promite că jucătorii lui vor da totul pe teren şi le vor face viaţa grea adversarilor.

Mutu 2Y6A9521

Dacă la turneul din 2019 Ionuţ Radu era un lider incontestabil, acum, selecţionerul speră ca toţi jucătorii să ia atitudine, iar dacă nu va ţine nimeni un discurs, o va face el.

,,Chiar dacă Olanda pleacă cu prima şansă, noi le vom face viaţa grea. Sper să fie mai mult de un lider, asta ar însemna că am echipă, iar dacă nu se întâmplă, nu înseamnă că nu avem lideri. Pot fi lideri silenţiosi, care dacă nu se exteriorizează, nu înseamnă că nu pot fi lideri. Dacă nu va vorbi nimeni, probabil voi vorbi eu. 

Le-am zis că meciul cu Danemarca face diferenţa dintre băieţi şi bărbaţi, iar ei au demonstrat că-s bărbaţi. Eu le pot spune acum că au obţinut calificarea, doar ei ştiu prin ce momente grele au trecut ca să fie aici, au terenul la dispoziţie şi trebuie să demonstreze că merită să joace la acest nivel. 

Semne de întrebare am în fiecare zi, nu neapărat pentru că nu am conturat 11-le care va începe mâine, însă ca antrenor mereu te întrebi dacă ai făcut alegerile bune. Jucătorii mă pun în dificultate, se antrenează foarte bine toţi, dar până mâine voi rezolva problema.“, a declarat Adi Mutu, la conferinţa de presă.

România U21 va juca contra Olandei U21, miercuri, de la ora 22:00.

romania u21

Citeşte şi Eroare sau intenție! Gestul provocator făcut de maghiari la adresa României U21 înainte de duelul de la Euro

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare