Eroare sau intenție! Gestul provocator făcut de maghiari la adresa României U21 înainte de duelul de la Euro

România U21 se pregătește de participarea la Euro 2021, iar maghiarii au făcut o surpriză neplăcută tricolorilor ”mici”.

Reprezentativa de tineret va juca toate cele trei meciuri din Grupa A la Budapesta, pe stadionul Bozsik Arena. Acolo le va întâlni pe rând pe Olanda, 24 martie, de la ora 22:00, pe țara-gazdă, Ungaria, pe 27 martie și pe Germania pe 30 martie.

romania u21 profimedia 0570109629
Foto: Profimedia

Însă, în zile premergătoare debutului turneului final de tineret, conform celor de la ProSport (vezi și VIDEO), maghiarii făcut un gest ce poate fi considerat, cel puțin, interpretabil de către suporterii români: au indicat faptul că Ungaria ar fi deja învingătoare în fața României.

Pe arena Bozsik Arena din Budapesta, vecinii din vest au făcut probe pentru ca toate lucrurile să fie bine puse la punct. Dar cel două tabele ale stadionului arătau deja scorul de 1-0 pentru Ungaria, la pauză, în meciul cu România. Golul era marcat de Torok, în minutul 20 al partidei.

RomaniaU213 1

Gestul este interpretabil și provocator, în același timp, în condițiile în care Ungaria joacă primul meci cu Germania, și nu cu România, așa cum era afișat pe tabelele arenei.

Naționala de tineret a României participă la al doilea turneu final de Campionat European consecutiv. La precedenta ediție, cea din 2019, elevii pregătiți atunci de Mirel Rădoi au realizat o perfomanță incredibilă, când au ajuns până în semifinale, de unde au fost eliminați de Germania, scor 2-4.

CITEȘTE ȘI –>> FOTO-VIDEO | “Tricolorii” mici sunt pregătiți pentru duelul cu Olanda. Elevii lui Mutu s-au întrecut în goluri spectaculoase