VIDEO | Acuzații INCREDIBILE la adresa lui Mircea Lucescu: “Mi-am încheiat cariera din cauza acestui om”

Mircea Lucescu, 73 de ani, a scris istorie cu Sahtior Donetsk, echipă pe care a antrenat-o în perioada 2004-2016. Chiar și așa, nu toți jucătorii pe care i-a pregătit au fost mulțumiți de cum au lucrat cu cel mai titrat antrenor român.

Unul dintre ei este nigerianul Julius Aghahowa, 36 de ani, atacant care a evoluat pentru ”mineri” timp de zece sezoane. Într-un interviu pentru Sport Arena, jucătorul îl desființează pe Mircea Lucescu, acuzându-l pe acesta că avea un grup preferat de jucători pe care îi titulariza meci de meci, deși aceștia nu ar fi meritat.

Julius Aghahowa Donetsk 001

Mai mult, Aghahowa suține că din cauza tehnicianului român și-a încheiat și cariera de jucător profesionist:

“N-am avut nicio problemă la Şahtior până când a venit Mircea Lucescu. De la bun început nu a avut o relaţie bună cu liderii vestiarului şi oamenii care au scris istorie pentru acest club au fost daţi la o parte. Cu toţii au fost înlocuiţi de brazilieni, unii pe care nu-i recomanda tot timpul profesionalismul, fiind cazuri când veneau la antrenament direct de prin discoteci. Ei nu făceau mai nimic şi tot erau titularizaţi.

Citește și BREAKING NEWS | Un antrenor din Liga 1 a fost demis

Era o atmosferă tensionată, dar ne prefăceam că totul e bine. Oricum, Lucescu avea grupul lui de jucători, brazilienii, care nici nu ne pasau. Problemele cu mine au început de la bani şi de la impresarul meu, comisionul nefiind împărţit în toate părţile şi aşa am ajuns să nu mai joc. Nu eram tratat corect, am simţit asta, şi am hotărât să-mi închei cariera din cauza acestui om. Nu am mai vrut să trăiesc o asemenea dezamăgire.”, a dezvăluit Julius Aghahowa.

Lucescu a câștigat cu Sahtior 8 titluri de campion, 6 Cupe și 7 Supercupe ale Ucrainei, precum și Cupa UEFA în 2009.