BREAKING NEWS | Un antrenor din Liga 1 a fost demis

Concordia Chiajna a anunţat încetarea înțelegerii cu antrenorul Ionuţ Badea. Ilfovenii au pierdut vineri meciul de pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-3.

După opt etape din Liga 1, Concordia se află pe penultimul loc, cu șapte puncte (două victorii, o remiză, cinci înfrângeri). 

Ionut Badea

De comun acord, antrenorul Ionuț Badea și conducerea CS Concordia Chiajna au încheiat raporturile contractuale. CS Concordia Chiajna îi mulțumește tehnicianului pentru munca depusă și îi urează mult succes în carieră. Mulțumim, Ionuț Badea!“, potrivit unui comunicat al clubului.

Concordia Chiajna are o serie de trei înfrângeri consecutive, cu același scor, 0-3.

Ionut Badea Chiajna

Sunt trei înfrângeri consecutive, marcate de foarte multă energie negativă în jurul nostru. Important este să fim responsabili și să construim mai departe. Nu am discutat cu conducerea, dar sunt omul care nu cedează. Mă gândesc cum să scot echipa din această situație, chiar dacă nu este nimic decisiv“, a declarat Ionuț Badea la finalul partidei cu Sepsi.

Ionuț Badea (42 de ani) pregătea Concordia Chiajna din această vară. Între 2014 și 2018, a fost secund la echipa națională a României.