RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | A fost dat afară de Gigi Becali, iar acum a ajuns ,,zeu” în Golf! Jucătorul care a plecat cu o avere din România

Fotbalistul care l-a făcut pe Gigi Becali să scoată din buzunar aproape 100.000 de euro, a devenit golgheter în zona Golfului.

Lukas Gikiewicz, atacantul plecat cu scandal de la FCSB, este principalul marcator din campionatul Bahrainiului, la echipa East Riffa, care este antrenată de românul Florin Motroc.

Polonezul a marcat deja de două ori în patru partide disputate pentru echipa românului în campionat. Echipa lui Motroc se află pe primul loc în clasament.

Atacantul care a trecut şi pe la FCSB a reuşit să marcheze de două ori şi în Cupa Bahrainului. În perioada din România, Gigi Becali s-a convins imediat de atacant şi a încercat să-l facă să semneze rezilierea contractului, dar Gikiewicz a cerut respecatrea acestuia. Ajunşi în litigiu la FIFA, atacantul polonez a avut câştig de cauză, iar Gigi Becali a trebuit să-i plătească lui Gikiewicz nu mai puţin de 93.500 de euro. 

Gikiewicz FCSB

,,Am în lotul echipei doi brazilieni și pe polonezul Lukasz Gikiewicz. Ultimul e golgheterul echipei, în meciuri oficiale dar și în amicale, o evoluție foarte bună. După plecarea de la FCSB a jucat în Iordania, dar acolo au fost niște probleme cu banii și l-am luat în Bahrain. Sunt foarte mulțumit de el, e un atacant foarte bun.’‘, a declarat Florin Motroc pentru ProSport.

Motroc

East Riffa, echipa antrenată de Motroc, este lider în Bahrain, cu 7 puncte, dar la egalitate cu rivala Al Riffa, fosta echipă a românului cu care a luat titlul în 2014.

206 minute a bifat Lukas Gikiewicz pentru FCSB, perioadă în care a reuşit să ofere două pase de gol.

100.000 de euro este cota jucătorului de 33 de ani, potrivit transfermarkt.com.

Lukasz Gikiewicz

Citeşte şi Dezastrul de la Dinamo, prin ochii unui jucător străin: “Trăiesc doar din economii!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare