RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dezastrul de la Dinamo, prin ochii unui jucător străin: “Trăiesc doar din economii!”

Haosul de la formația din Ștefan cel Mare este departe de a se încheia, iar problemele financiare îi apasă pe zi ce trece mai mult pe fotbaliștii “câinilor”!

Dinamoviștii sunt departe de a reveni la normalitate, în ciuda faptului că suporterii echipei se luptă din răsputeri să le asigure jucătorilor prime de joc sau să le plătească o parte din salariile restante. Omul care ar trebui să fie responsabil ca angajații clubului să fie cu plățile la zi, acționarul majoritar, Pablo Cortacero, continuă să promită că situația se va rezolva și că va trimite banii de care este nevoie pentru ca lucrurile să se așeze.

Unul dinte fotbaliștii veniți în Ștefan cel Mare în noua eră a investitorilor spanioli, polonezul Janusz Gol (35 de ani), a vorbit în presa din țara sa despre situația incredibilă de la Dinamo și a mărturisit că în acest moment trăiește din economiile pe care le-a făcut de-a lungul carierei, deoarece nu a primit niciun salariu din momentul sosirii în România.

dinamo4

Fanii s-au implicat, pentru că au văzut care e situaţia. Au ajutat clubul şi înainte, au cumpărat acţiuni în primăvara trecută. Caută investitori. Sunt de apreciat că fac ceva. Nu mai putem conta pe finanţatorul din Spania (n.r. – Pablo Cortacero). 

Juan Camara şi Aleix Garcia nu sunt cu noi încă. Nu cunosc motivele absenţei. Sper că vor reveni şi că vom juca în play-off. 

Nu e uşor. Din fericire, sunt asigurat din punct de vedere financiar, astfel că situaţia de la Dinamo nu mă afectează atât de rău. Totuşi, fotbaliştii români s-au săturat. Nu e o situaţie în regulă. Vreau să văd ce se va întâmpla în zilele următoare. Dacă nu se schimbă ceva în zilele următoare, voi lua o decizie. Da, acum ne folosim doar de economii. Nu am primit niciun salariu la Dinamo. Aştept, sunt răbdător! 

Citește și Dan Alexa, răspuns după atacul unui fost jucător: “Când dai un interviu odată la 4 ani ai și tu refulări”

Momentan, încă ne antrenăm cu actualul tehnician (n.r. – Ionel Gane). Sper că nu se vor produce schimbări, pentru nu ştim ce se va întâmpla. În ciuda situaţiei grele, actualul antrenor s-a descurcat bine, a declarat Janusz Gol pentru publicaţia poloneză Sport.tvp.pl.

250.000 de euro este cota de transfer a polonezului Janusz Gol, potrivit site-ului de specialitate Tranfermarkt.com. Polonezul a semnat cu Dinamo în vara acestui an și are mai un contract valabil până în vara anului 2022.

10 meciuri si o pasă decisivă sunt realizările mijlocașului în vârstă de 35 de ani în acest sezon de Liga 1.

Citește și Prima reacție a Astrei, după ce Becali a anunțat că îl vrea pe Budescu: “Există o relație foarte bună între cluburi!”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare