Victor Pițurcă îi dă replica lui Mihai Rotaru în cazul Octavian Popescu: ”O minciună fără margini!”

După ce Mihai Rotaru a spus public cum l-a pierdut Craiova pe Octavian Popescu în dauna FCSB-ului, Victor Pițurcă îi dă replica.

Fostul selecționer al României a fost acuzat de patronul oltenilor că a intermediat transferul ”perlei” lui Gigi Becali la FCSB. Pițurcă a dezvăluit cum au stat de fapt lucrurile și dă vina pe Rotaru pentru pierderea lui Octavian Popescu.

victor piturca

”Am înțeles de la domnul Mihai Rotaru că eu, în cele patru luni, cât am stat acolo, am făcut un lucru bun. L-am îndrumat pe Octavian Popescu să plece la FCSB. Este o minciună fără margini. Am văzut declarația lui Mihai Rotaru. Minte! Minte cu o seninătate, cum n-am văzut la nimeni.

La un moment dat mi-a spus, prin octombrie, să văd un jucător de la echipa a doua, pe care urma să-l cumpere în vară. A doua zi, i-am spus să-l cumpere, dar mi-a spus că nu se grăbește că vrea un preț mai bun. Apoi, eu l-am luat la echipa mare, unde a stat cam 10 zile.

mihai rotaru

După două săptămâni m-a sunat și Ioan Becali, care mi-a spus că e jucătorul lui. ‘Acolo nu va rămâne dacă nu-i dă Rotaru salariu care trebuie’, mi-a spus Giovanni. I-am spus să stea liniștit cu Rotaru că se va rezolva”, a declarat Pițurcă, conform Digi Sport.

Totodată, fostul selecționer a povestit și cu cât voia să-l plătească finanțatorul oltenilor pe Octavian Popescu, dar a dezvăluit și cum speră să se răzbune pe Mihai Rotaru: Gigi Becali să-l vândă cu 30-50 milioane euro pe unul din cei mai apreciați jucători ai momentului din Liga 1.

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali, sfaturi prețioase pentru Octavian Popescu: “Fără muncă nu faci nimic!”

”Rotaru voia să-i dea 1000 de lei salariu, dar eu din acel moment nu am mai știut nimic de el. Apoi, au spus că i l-am recomandat eu lui Giovanni Becali, dar nu a fost adevărat. Dar, el ca să-și acopere neglijența, să dea vina pe mine în fața suporterilor, a spus asta.

Dar el e singurul vinovat! A și sancționat niște oameni din club. El trebuia să se sancționeze! Chiar mi-ar plăcea ca Gigi să-l vândă cu 30, 50 de milioane de euro. Așa aș vrea”, a mai afirmat Pițurcă, conform sursei citate.

octavian popescu

Octavian Popescu este în acest moment în lotul lui Adi Mutu la turneul final al Campionatului European U21. România e în Grupa A, alături de Țările de Jos, Ungaria și Germania.

CITEȘTE ȘI –>> Octavian Popescu, în atenția ziarelor de peste graniță: “O mare promisiune a țării din Carpați!”