Gigi Becali, sfaturi prețioase pentru Octavian Popescu: “Fără muncă nu faci nimic!”

Noul puști-minune al fotbalului românesc, Octavian Popescu (18 ani), a fost convocat în premieră la lotul echipei naționale de tineret a României!

“Perla” lui Gigi Becali a primit o veste foarte bună zilele trecute, asta după ce selecționerul Adrian Mutu l-a chemat la lotul naționalei U21. Octavian Popescu s-a impus din acest sezon în primul 11 al FCSB-ului, iar evoluțiile sale remarcabile se pare că i-au atras atenția “Briliantului”, care a decis să îl ia la EURO 2021.

Patronul “roș-albaștrilor”, Gigi Becali, a vorbit despre tânărul internațional și este de părere că acesta are nevoie de foarte multă muncă pentru a ajunge la cel mai înalt nivel. Afaceristul recunoaște calitățile acestuia, dar consideră că pentru un transfer în străinătate trebuie să rămână cu picioarele pe pământ și să demonstreze mai întâi la FCSB că are valoarea necesară pentru a deveni un fotbalist de succes.

OctavianPopescu

“Ați văzut câți jucători avem acum pe la loturi? Eu zic că este doar începutul. O să înceapă să producă și academia noastră, acolo unde Vasi (n.r. Vasile Geambazi) își face treaba foarte bine și atunci o să vedeți voi câți vom trimite noi pe la loturi. Exact așa își dorea și Gică Hagi, iar acum uite că începem și noi să dăm la fel ca ei.

Eu am spus și o mai spun încă o dată: cu Popescu ăsta mic vreau să dau cel mai mare tun. Dacă el se năștea în altă țară nimeni nu stătea de vorbă fără 100 de milioane de euro, dar la noi în România prețurile sunt care sunt și abia eu reușesc să obțin mai mulți bani. A început să vândă bine și Rotaru, dar doar eu și el. 

Citește și CFR pregătește o nouă lovitură grea pentru Gigi Becali! Iordănescu a pus ochii pe un jucător al FCSB-ului

Însă eu pentru Popescu voi sta de vorbă de la 25 de milioane de euro în sus și voi cere și 20 la sută dintr-un ulterior transfer. Nu este timpul să plece acum. Man a stat cinci ani la noi. A așteptat cinci ani ca să îi vină rândul să prindă și el un astfel de transfer. Dar l-a prins pe unul foarte bun

Octavian Popescu este la început de drum. Mulți mi-au vorbit frumos despre el și sunt convins că nu i se va urca la cap. Are mult de muncă. Acum a prins și lotul pentru EURO și consider că Mutu a făcut o alegere bună. Este un jucător plin de calități, iar această convocare trebuie să îl responsabilizeze și mai mult. Fără muncă nu faci nimic.

Ca să prinzi un transfer bun de la FCSB trebuie să și joci pentru noi câțiva ani. Trebuie să îți faci treaba pentru club, deoarece în mod sigur o să îi vină rândul fiecăruia pentru transfer. Nu contează că te cheamă, Tănase, Coman sau Moruțan, trebuie să îți faci mai înainte de toate treaba la echipă!”, a spus Gigi Becali, potrivit Pro Sport.

Citește și Surprize mari în lotul FCSB-ului pentru duelul cu CFR! Decizii de ultim moment luate de Gigi Becali