Victor Pițurcă îi dă replica lui Mihai Rotaru: ”Pentru mine, el e un nimeni, un zero, un mincinos”

victor-pițurcă-universitatea-craiova

Fostul selecționer al României, Victor Pițurcă, a dezvăluit care a fost, de fapt, principalul motiv al deciziei de a pleca de la CSU Craiova!

Scandalul dintre Pițurcă și finanțatorul Craiovei, Mihai Rotaru, nu se mai termină. După ce s-au contrat în privința noii vedete a lui Gigi Becali de la FCSB, Octavian Popescu, acum cei doi dau cărțile pe față și în ceea ce privește motivul încheierii premature a înțelegerii dintre cele două părți.

Mihai Rotaru dă vina pe fostul antrenor, despre care susține că i-a făcut toate poftele în materie de jucători, dar rezultatele au întârziat să apară.

Mihai Rotaru Craiova

”Domnul Pițurcă declară în permanență că nu i s-au adus jucători și că jucătorii vorbeau pe la spate. Asta e cea mai adevărată minciună. Domnia sa nu a plecat de la Universitatea Craiova, ci a fost dat afară. Să luăm și partea cu jucătorii.

A venit și a zis: ‘Mihaie, ia-mi-l pe pe Zakaric’. ‘Gata, nea Piți!’, ‘Mihaie, cumpără-l pe Cosic. Mihaie, cumpără-l pe Ivan. Mihaie, cumpără-l pe Nistor, Mihaie, cumpără-l pe Mățel de la Hermannstadt’. ‘Ia-l pe Tamaș!’. Urma să-l luăm, dar am spart contractul.

mihai rotaru

Aceste lucruri sunt făcute doar ca un alibi pentru a justifica un eșec. Motivele pentru care l-am dat afară pe Pițurcă vreau să rămână între mine și domnia sa. Sunt convins că dacă nu-l dădeam afară, nu intram în play-off”, a declarat Mihai Rotaru, conform Digi Sport.

Însă a venit replica și din partea cealaltă. Victor Pițurcă dezminte declarațiile lui Mihai Rotaru și susține că, dacă omul cu banii de la Craiova l-a dat afară, să-i plătească salariul restant de pe întreaga durată contractuală rămasă.

piturca

”Dacă m-a dat el afară, să-mi plătească salariul pe trei ani de zile. El rămâne tot un mincinos. El e mulțumit că m-a dat afară. Bravo lui. E mare. Mihai Rotaru e mare. Pentru mine, el e un nimeni, un zero. Parveniți din ăștia am cunoscut la viața mea”, a răspuns Victor Pițurcă, potrivit AS.ro.

Fostul atacant român a petrecut o perioadă de patru luni pe banca oltenilor, dar rezultatele modeste ale formației au făcut ca cele două părți să își încheie prematur înțelegerea.

CITEȘTE ȘI –>> Mitică Dragomir intervine în conflictul dintre Pițurcă și Rotaru: “Pe Piți îl doare în pălărie de el!”