RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mitică Dragomir intervine în conflictul dintre Pițurcă și Rotaru: “Pe Piți îl doare în pălărie de el!”

Fostul selecționer al României, Victor Pițurcă, a dezvăluit care a fost principalul motiv al deciziei de a pleca de la CSU Craiova!

Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a fost comparat în nenumărate rânduri cu Gigi Becali din cauza influenței foarte mari pe care o are în interiorul echipei. Acum, Victor Pițurcă a dat cărțile pe față și a dezvăluit că i-au ajuns pe la urechi anumite vorbe, iar finanțatorul Craiovei era cel care voia să ia toate hotărârile din cadrul clubului.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a comentat pe marginea acestui subiect și este de părere că un antrenor precum Pițurcă nu va accepta niciodată să lucreze cu un patron precum Mihai Rotaru. “Oracolul din Bălcești” consideră că fostul selecționer este unul cu personalitate, iar conflictele pe care le-a avut de-a lungul timpului cu oamenii din fotbalul românesc l-au făcut să fie unul dintre cei mai greu de modelat tehnicieni.

Dumitru Dragomir 4

Dacă Pițurcă a spus asemenea lucruri despre Rotaru înseamnă că este foarte supărat pe acesta…iar cu el ai terminat-o. Însă, vă spun eu că pe Victor Pițurcă îl doare în pălărie de Mihai Rotaru, iar el niciodată nu avea cum să stea în poziția ghiocelului în fața acestui patron.  

Niciodată Piți nu adoptă o asemenea poziție! Piți s-a certat la viața lui cu Gigi Becali, cu mine, cu Giovanni, cu Mititelu, cu Marian Iancu, deci despre ce vorbim? Credeți că îi era rușine lui Piți să o rupă și cu Rotaru? În mod sigur el a plecat de la Craiova pentru că nu a vrut să se certe pe față cu Rotaru mai rău de cum o făcuse cu Mititelu. Pentru că după câte îmi dau eu seama acum, la ce vorbe a spus Piți despre Rotaru în urmă cu câteva zile, acolo se ajungea.

Rotaru când l-a angajat pe Piți probabil credea în mintea lui că l-a angajat pe Jerry Gane, Naicu sau pe mai știu eu cu cine a lucrat el la început. Cu Piți dacă nu știi să lucrezi, atunci îți faci viața singur grea și o termini cu el. Sunt sigur că Pițurcă s-a dus la Rotaru să încerce să câștige titlul, dar dacă Piți aude că tu faci una și alta cu jucătorii pe la spatele lui, atunci te arzi singur. Piți nu suportă astfel de lucruri”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit ProSport.

Citește și Victor Pițurcă a spus totul după ultima experiență: “La Craiova e doar Rotaru, nimeni altcineva nu contează!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare