Victor Pițurcă a spus totul după ultima experiență: “La Craiova e doar Rotaru, nimeni altcineva nu contează!”

Fostul selecționer al României, Victor Pițurcă, este liber de angajament după despărțirea de CSU Craiova, formație pe care pregătit-o 16 etape!

Victor Pițurcă este considerat unul dintre cei mai experimentați antrenori români ai momentului, dar după plecarea de la Craiova acesta se pare că nu este tentat deocamdată să revină pe bancă. Fostul atacant român a petrecut o perioadă de patru luni pe banca oltenilor, dar rezultatele modeste ale formației au făcut ca cele două părți să își încheie prematur înțelegerea.

Acum, Pițurcă a vorbit despre ultimul mandat al său din Bănie și a dezvăluit că Mihai Rotaru, patronul Craiovei, este cel care taie și spânzură la club. Tehnicianul în vârstă de 64 de ani a mărturisit că principalul motiv pentru care a plecat de la echipă a fost acela că nu putea face performanță și regretă momentul în care a ales să semneze cu “alb-albaștrii”.

piturca

„De la Craiova am plecat pentru că nu puteam face performanță. Rotaru vorbea cu fotbaliștii. La Craiova e doar Rotaru, nimeni altcineva nu contează. Eu am fost tâmpit că m-am dus la Craiova, trebuia să mă duc din iarnă. Am muncit patru luni de zilă, dar auzeam vorbe pe la spate. Erau jucătorii obișnuiți cu italienii, veneau la 11 și plecau la 12 și jumătate. Ce era să fi făcut, nu puteam să las lucrurile așa”, a spus Victor Pițurcă, potrivit Digi Sport.

Citește și Victor Pițurcă îi dă replica lui Mihai Rotaru în cazul Octavian Popescu: ”O minciună fără margini!”