FCSB va juca duminică, 15 septembrie, derby-ul etapei cu Universitatea Craiova.

Oltenii pregătesc o atmosferă de zile mari: meciul de pe ”Ion Oblemenco” se va juca cu casa închisă.

Narcis Răducan, directorul sportiv al FCSB, este de părere că meciul dintre echipa sa și olteni va fi spectaculos. Oficialul roș-albaștrilor crede că fotbaliștii vicecampioanei trebuie să se obișnuiască să joace în fața a 25.000 de spectatori.

„Ne pregătim ca pentru un meci mare. Acest club, indiferent cum s-a numit el, a ştiut tot timpul să gestioneze meciurile mari. Cel puţin din punctul meu de vedere, Craiova – FCSB e un meci mare al campionatului. 

Sper ca staff-ul nostru să pregătească mental echipa pe o linie pozitivă şi nu să ne fie teamă de aia sau de aia. Eşti fotbalist, trebuie să fii pregătit să joci cu 25 de mii de spectatori. E un antrenament pentru 50 de mii” a declarat Narcis Răducan pentru TelekomSport.

Victor Pițurcă va debuta pe banca Craiovei sâmbătă, iar Răducan crede că antrenorul român este extrem de valoros pentru Universitatea Craiova: ”Piţurcă este un antrenor care depăşeşte perimetrul Ligii I, mă refer ca şi valoare şi anvergură. Toată lumea se aşteaptă să se bată la campionat din prima zi. Va fi o presiune pentru ei, joacă acasă, toată lumea vrea ca Piţurcă să le aducă victoria.

Noi cred că suntem la aceeaşi înălţime în ceea ce priveşte motivaţia. Am trecut un hop şi nu am făcut-o doar aşa, ca să atragem atenţia, dimpotrivă. Vrem să înşiruim mai multe meciuri cu rezultate” a mai spus oficialul FCSB pentru sursa citată.

Citește și OFICIAL | FCSB și-a întărit ofensiva! Juvhel Tsoumou, noul atacant al roș-albaștrilor