Veşti excelente la Dinamo! ,,Câinii”, foarte aproape de a obţine licenţa pentru sezonul viitor

Dinamo a fost greu încercată în acest sezon din toate punctele de vedere, atât sportiv, cât şi din punctul de vedere al problemelor financiare.

Cei care se ocupă acum de club sunt suporterii prin programul DDB. Obiectivul în acest moment este obţinerea licenţei pentru sezonul urmăror al Ligii 1.

Dacă în urmă cu o lună de zile cei din DDB anunţau că datoriile clubului s-au redus de la 1.200.000 de euro la 800.000 de euro, acum, acestea ar mai însuma doar 130.000 de euro.

Dinamo DDB

Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, este convins că Dinamo va obţine licenţa pentru sezonul următor al Ligii 1 şi a explicat care maimsunt datoriile clubului în acest moment.

Dinamo a scăpat de foarte multe dintre datorii. Chiar stau bine, sunt convins că va lua licența. Singura datorie mai mare pe care o mai au de rezolvat cei de acolo este cea către Contra și Reyes.

hulubei

Undeva până în 100.000 de euro. Ba chiar au plătit și salarii către jucători, aș spune că sunt aproape la zi din punctul ăsta de vedere.”, a declarat acesta, pentru Fanatik.

Pe lângă Contra şi Reyes, Dinamo mai are de achitat restanţe către Ionel Augustin, antrenor la U17 şi Gică Mihali, antrenor la U19.

Dinamoviştii au suportul şi celor de la LPF în demersul de a-şi obţine licenţa, după cum a declarat Justin Ştefan, secretarul general de la Ligă.

Am avut până acum mai multe întâlniri cu reprezentanții DDB. I-am asigurat de tot sprijinul nostru, pentru că sunt acționari ai clubului Dinamo, chiar dacă sunt minoritari. Căutăm împreună soluții pentru Dinamo.

Justin Stefan

Așteptăm să vedem cum își rezolvă discuțiile la nivel intern, că înțeleg că e destul de greu să dea de proprietar care e undeva prin Spania și sper să reușească cu ajutorul fanilor să treacă de licențierea asta, în primul rând, și după aceea mai vedem.”, a declarat acesta, pentru ProSport.

Citeşte şi Jucătorilor de la Dinamo le arde de glume! Ce pedeapsă au primit fotbaliștii care și-au bătut joc de un titular