Jucătorilor de la Dinamo le arde de glume! Ce pedeapsă au primit fotbaliștii care și-au bătut joc de un titular

Sursa foto: Profimedia Images

Formația din Ștefan cel Mare se confruntă cu mari probleme atât de ordin financiar, cât și sportiv, dar acest lucru se pare că nu îi deranjează prea mult pe unii dintre elevii lui Jerry Gane!

“Câinii” sunt mai aproape de zona retrogradării în aceste momente decât de accederea în play-off, iar umilința din ultima etapă a Ligii 1, scor 0-5 cu Viitorul Constanța, a aruncat în aer vestiarul “alb-roșilor”. Chiar și așa, băieții lui Jerry Gane și-au făcut timp și de glume, iar ținta acestora a fost unul dintre jucătorii noi-veniți la echipă în această iarnă.

Potrivit informațiilor playsport, Geani Crețu (21 ani) și Andreas Mihaiu (22 ani) au fost protagoniștii unui episod neplăcut în ultimele zile. Cei doi tineri fotbaliști au fost pedepsiți de Jerry Gane și trimiși să se pregătească, pentru o perioadă nedeterminată, cu echipa secundă a lui Dinamo, din cauza unei glume mai puțin obișnuite pe care aceștia i-au făcut-o colegului Gevaro Nepomuceno (28 ani).

nepomuceno dinamo

După meciul de acum două etape din Liga 1, încheiat cu înfrângerea “câinilor” cu scorul de 0-2 pe terenul Astrei, Crețu și Mihaiu l-au luat la țintă pe fotbalistul din Curacao, căruia i-au lipit pe ușa camerei o cruce și au scris RIP (abrevierea „Rest in peace”, tradus în română prin “Odihnește-te în pace”).

Întreaga scenă s-a petrecut hotelul ”Phoenicia”, din cartierul bucureștean Băneasa, acolo unde dinamoviștii sunt cazați în baza unui parteneriat cu omul de afaceri Mohammad Murad, patronul locației respective. Drept urmare, cei doi au fost imediat pedepsiți de antrenorul echipei, care nici nu a vrut să stea la discuții cu asemenea acte de indisciplină.

Citește și BREAKING NEWS | Ionuț Negoiță evacuează echipa clubului Dinamo, din birourile de la RIN! Cum pot ajunge alb-roșii în stradă