Vești bune pentru Marinos Ouzounidis. Infirmeria Craiovei este goală, înaintea startului de play-off

Marinos Ouzounidis

Vești bune pentru antrenorul Universității Craiova, Marinos Ouzounidis înaintea startului de play-off a Ligii 1.

După ce atacantul bosniac, Elvir Koljic a bifat primele minute în campionat, după accidentarea gravă suferită anul trecut în partida cu Poli Iași. Antrenorul Craiovei, Marinos Ouzounidis se va putea baza pentru startul play-off-ului și pe jucătorii Reagy Ofosu,Vladimir Screciu și Stephane Acka.

CSUCraiova1

Atacantul Reagy Ofosu este indisponibil de două luni și jumătate, după ce a suferit o ruptură muculară în meciul din Liga 1, contra celor de la FC Argeș.

Reagy-Ofosu-craiova-1

De cealaltă parte, mijlocașul Vladimir Screciu a stat pe tușă aroape o lună după ce s-a accidentat în partida din Cupa României, cu Chindia Târgoviște.

CSUCraiova3

Fundașul central Stephane Acka a fost indisponibil aproare șase luni de zile, ultima partida oficială pentru jucătorul ivorian a fost acum cinci luni de zile.

CSUCraiova4

Cei trei fotbalişti sunt bine din punct de vedere medical şi în acest moment, însă mai au de recuperat la capitolul fizic. Aşa încât, ei ar putea fi văzuţi pe teren o dată cu prima manşă a semifinalei Cupei României, contra Viitorului Pandurii Târgu Jiu, programată miercuri, 14 aprilie, potrivit celor de la ProSport.

Universitatea Craiova este pe locul 3 în Liga 1, cu 57 de puncte adunate în cele 29 de partide jucate în campionat.

Citește și Craiova vrea teste de sânge în lupta la titlu: ,,Dacă ai băgat nişte substanţe, nu ai cum să scapi”