Vești bune pentru Dusan Uhrin Jr, la Dinamo. Unul dintre jucătorii accidentați s-a refăcut

Mihai Eşanu (22 de ani), portarul echipei Dinamo, a revenit la antrenamente după accidentarea suferită la naţionala de tineret. Portarul este pregătit să revină pe gazon, după ce s-a refăcut.

Următorul meci al elevilor lui Dusan Uhrin Jr. este programat vineri, la Mediaș, cu Gaz Metan. Partida va avea loc în cadrul etapei a treia a play-out-ului Ligii I. Potrivit Sport.ro Eşanu va face deplasarea cu Dinamo la Mediaş.

esanu

Antrenoru cu portarii de la Dinamo, Cătălin Mulţescu, a vorbit despre Eșanu.

Eu l-am adus la Dinamo în 2013, când era un copil şi ne-am interesectat şi anul trecut, în pandemie. Sunt mândru de el, are o formă sportivă foarte bună şi sper să o ţină tot aşa. De el depinde foarte mult. Este un tip ambiţios care vrea să performeze.

Până acum, nu am văzut nicio diferenţă între el şi portarii din trecutul recent ai lui Dinamo. Ba chiar a avut un plus Mihai. El a avut probleme complicate la ligamentele genunchiului, dar s-a pus pe picioare. Eşanu a fost împrumutat la Farul, iar eu l-am adus înapoi la Dinamo cum m-am întors aici”, a povestit Cătălin Mulţescu, pentru ProSport.

Citește și Ruptură între suporteri şi un fost campion dinamovist: “Să mă scoată din DDB!”