Ruptură între suporteri şi un fost campion dinamovist: “Să mă scoată din DDB!”

Sursa- GABRIEL PANTIRU / MEDIAFAX FOTO

Membru în board-ul de conducere al DDB încă de la înfiinţarea din mai 2018, Claudiu Vaişcovici le-a cerut fanilor dinamovişti să îl scoată din organizaţia lor. 

Fostul atacant al alb-roşiiilor a luat decizia uşor dezamăgit de faptul că nimeni nu l-a mai consultat în nicio privinţă în ultima perioadă.

Vaişcovici, care a suferit toată viaţa din cauza unei afecţiuni a inimii, a avut probleme medicale anul trecut. Fostul atacant susţine însă că nu acesta este motivul pentru care vrea să iasă din DDB.

vaiscovici dinamo
Claudiu Vaişcovici, rândul de sus, primul din stânga. sursa foto: Facebook

“Am fost și eu acolo, pentru impresie, la început, vreun an de zile, am mers prin țară la unele lansări, prezentări. Alții și-au luat dreptul ăsta de a hotărî, de a vorbi. Nu am dat niciodată vreun vot, nu am fost, cum se spune, activ.

Să mă scoată de acolo, ce să caut eu? O să-i rog să mă scoată, bine că mi-ați spus, am un băiat prin care am ținut legătura și o să-l contactez cât mai repede. Știi care e treaba? Nu am nimic cu ei, din contră, băieții merită laude pentru tot ce au făcut, nu vreau să-i atac, să fac polemică, însă, dacă nu am fost întrebat niciodată, nu am votat vreo decizie, de ce să primesc și eu laude pentru munca lor? Sau, invers, dacă se întâmplă ceva, nu merge treaba, de ce să mă înjure pe mine lumea, să creadă că am făcut și eu parte din chestia asta, dacă nu am făcut?! E simplu. Le urez tot binele din lume, dar să mă scoată!” – a spus Vaişcovici pentru PlaySport. 

Vaişcovici a marcat 58 de goluri pentru Dinamo şi a făcut parte din echipa care a câştigat Cupa şi campionatul în 1990. În vârstă de 58 de ani, fostul atacant a strâns şi 10 prezenţe în echipa naţională.

CITEŞTE ŞI: Unul dintre oamenii cu greutate în fotbalul românesc nu concepe ca Dinamo să retrogradeze: “Ar fi un şoc extraordinar”