Încă o veste proastă pentru dinamoviști! Șomajul tehnic se extinde

Prin vocea lui George Cosac, angajații CS Dinamo, dar și cei ai Federației Române de Tenis au fost înștiințați că vor intra în șomaj tehnic cu data de 1 aprilie. 

Șef peste ambele structuri, George Cosac a comunicat decizia luată în privința oamenilor implicați în bunul mers al celor două entități.

“Din luna aprilie, toţi angajaţii Federaţiei Române de Tenis vor fi trecuţi în şomaj tehnic. Spre deosebire de celelalte federaţii care primeau finanţare de la Ministerul Tineretului şi Sportului, noi suntem deja obişnuiţi cu situaţia asta dificilă pentru că nu primim bani de la stat de peste 2 ani. Acum vor vedea şi celelalte federaţii cum e fără finanţare sau cu finanţarea diminuată” a fost precizarea fostului sportiv pentru Agerpres.

887363 872740 812394 george cosac

Aceleași măsuri sunt așteptate și la CS Dinamo.

“Acolo situaţia financiară este bună momentan. Dar şi aici se va lua în calcul şomajul tehnic, fără discuţie. Suntem solidari, mergem şi noi în direcţia în care merg toate cluburile sportive. Iar direcţia este spre şomaj tehnic sau diminuări de salarii. Încă nu am ajuns la decizia de şomaj tehnic, dar vom ajunge. Trebuie să fim solidari, pentru că eu consider că toată lumea va trece prin aceste lucruri” a încheiat Cosac.

CITEȘTE ȘI –>> Schimbare importantă în topul celor mai bine cotați jucători români! Cine și-a făcut loc pe podium