Schimbare importantă în topul celor mai bine cotați jucători români! Cine și-a făcut loc pe podium

Cele trei luni scurse din acest an au modificat puțin prețurile estimative de transfer ale jucătorilor de națională. 

Interesant este că pe primele două locuri ale acestui clasament se află doi fotbaliști care au evoluat puțin sau mai deloc în 2020. Ionuț Radu se află în capul listei cu o cotă de piață de 12 milioane de euro, urmat de Răzvan Marin a cărui evaluare ajunge la 10 milioane de euro. Poziția a treia este împărțită de patru fotbaliști. Florinel Coman este acum la același nivel cu Vlad Chiricheș, Alexandru Mitriță și George Pușcaș.

florinel-coman-fcsb

În cazul lor, ar fi vorba de șase milioane de euro ca estimare a valorii lor efective. Chiar dacă Gigi Becali încearcă să îi crească cota, fotbalistul celor de la FCSB rămâne în jurul prețului pe care îl oferă cluburile interesate de atacantul de 21 de ani.

Valoarea sa a crescut în urma prestațiilor din acest sezon, unul în care jucătorul a înscris 14 goluri în 35 de partide disputate în toate competițiile. Coman este și cel mai bine cotat jucător al Ligii 1, depășind evăluările lui Dennis Man și Alexandru Cicâldău.

CITEȘTE ȘI –>> Anunțul care produce un cutremur în Ștefan cel Mare! Negoiță, gata să închidă clubul: “Șansele de supraviețuire sunt mici”