Vestea mare dată de suporterii dinamoviști care îi încurcă planurile lui Cortacero: “Avem banii!”

Dinamo

Suporterii lui Dinamo au contraatacat după ce Pablo Cortacero a anunțat o mărire de capital menită să le diminueze influența în acționariatului clubului. 

Chiar în Ajunul Crăciunului, susținătorii roș-albilor au reacționat printr-o postare pe o rețea de socializare în care explică opiniei publice că și dacă investitorii spanioli vor aduce suma promisă în club, fanii sunt acoperiți. Pentru că și ei la rândul lor au pompat aproape un milion de euro în ultimul an în vistieria grupării lor de suflet.

„PENTRU CĂ MULTĂ LUME SE ÎNTREABĂ

De unde să aducem noi încă 1,5 milioane, dacă spaniolii fac majorare de capital de 5 milioane de euro? Răspunsul e foarte simplu: În primul rând, Cortacero va aduce numai vorbe şi eventual scrisori de garanţie fake. Dar să presupunem prin absurd că s-ar petrece o minune şi desculţul ar veni cu bani.

La orice sumă ar aduce el la mărirea de capital, noi va trebui să aducem 20,06%, dacă dorim să ne păstrăm aceeaşi cotă. acelaşi procent de acţiuni. La 5 milioane aduse de ei, noi ar trebui să venim cu 1 milion. Partea frumoasă este că noi AM ADUS DEJA APROAPE TOATĂ SUMA ACEASTA. Pentru că toţi banii aduşi de noi în club, în jur de 800.000€, au fost daţi sub formă de împrumut.

CITEȘTE ȘI –>>Întăririle pe care le așteaptă Nicolae Grigore: “Cu toți trei sunt prieten”

Împrumuturile acordate de DDB au scadenţa în ianuarie. DDB nu are nicio problemă să-şi păstreze cota de acţiuni. Spaniolii sunt cei care au probleme, pentru că nu au banii de care vorbesc.

Suma trasferată către club a ajuns astăzi la 3.891.201,00 lei. Pe platforma www.programddb.ro tocmai au fost actualizate aceste cifre, în urma împrumutului din ultimele zile de 1.000.000 lei şi a donaţiei din partea unui membru al boardului DDB de 100.000 lei”, este mesajul suporterilor pe contul galeriei de pe o rețea de socializare.