Întăririle pe care le așteaptă Nicolae Grigore: “Cu toți trei sunt prieten”

Antrenorul Rapidului și-a fixat deja o listă de priorități pentru următoarea perioadă de mercato.

De pe ea nu puteau lipsi foști jucători ai giuleștenilor. Alexandru Ioniță II și frații Herea sunt numele cele mai vehiculate. Primul este suspendat de ANAD, ceilalți doi sunt sub contract cu Metaloglobus.

„Cu toți trei sunt prieten. E foarte greu ca Ioniță să ajungă la Rapid din cauza situației în care se află. Nu știu când se judecă sau când e termenul. El de când a fost chemat la comisii nu a mai avut dreptul să se antreneze.

Orice echipă l-ar avea nu l-ar putea avea nici măcar la antrenamente acum. Am discutat cu el, nimeni nu știe exact. Discuțiile sunt mult prea complicate pentru a face acum obiectul unui transfer. În altă conjunctură, ar fi o țintă pentru Rapid”, a precizat Nicolae Grigore pentru Pro Sport. 

fratii herea

Și în cazul fraților Herea ar exista un impediment. Divizionara secundă la care sunt legitimați poate cere o sumă de bani în schimbul lor.

„Frații Herea sunt de câțiva ani ținte pentru Rapid. Și eu mi-i doresc. Situația e complicată pentru ca sunt sub contract, ei în fiecare vară își înnoiesc contractele cu câte un an.

Frații Herea știu că, dacă ar fi liberi de contract, sunt doriți de noi, a declarat-o și patronul, o spun și eu. Ar fi două ținte importante dacă ar fi disponibili”, a mai subliniat tânărul tehnician. 

 

CITEȘTE ȘI –>> Decizie istorică a FIFA! Hotărârea luată de Crăciun de forul internațional