Starea de sănătate a lui Michael Schumacher nu s-a ameliorat deloc, iar un cunoscut medic din Italia susține că sunt șanse infime ca fostul pilot să-și mai revină vreodată.

Nicola Acciari, un neurochirurg italian, spune că starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1 a avut atât de mult de suferit încât sunt șanse mici ca acesta să-și mai revină vreodată în totalitate.

„Nu mai este deloc persoana pe care o vedeam pe circuitele de Formula 1, este un om complet diferit. Structura organică, musculară și scheletică este foarte alterată și deteriorată”, au spus medicul italian.

Fanii au sperat la un miracol în momentul în care Jean Todt a ieșit public și a susținut că a urmărit Grand Prix-uri de Formula 1 la televizor, alături ce fostul pilot german.

„Este clar că trebuie cu toţii să-l ajutăm şi să sperăm că vor exista progrese constante. Am spus adevărul, văd Grand Prix-uri la televizor cu el. Sper că vom putea cândva să mergem să asistăm împreună la un Grand Prix”, spunea Todt în luna octombrie 2019.

Citește și ♦ Halep a avut momente sclipitoare în primul meci la Australian Open! „Foarte bine jucat tactic”