RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Vestea care o îngrijorează pe Simona Halep! Când va putea ajunge în Australia pentru turneele de tenis

Simona Halep şi toate jucătoarele de tenis din România au primit o veste care nu le-a bucurat înaintea începerii noului sezon de tenis.

Toate sportivele nu vor putea intra în Australia mai devreme de 1 ianuarie 2021. Autorităţile de acolo precizeză că niciun tenismen profesionist nu va avea acces în ţară mai devreme de începutul noului an calendaristic.

Asta înseamnă că jucătoarele de tenis din România vor avea parte de un program infernal. Simona Halep şi celelalte sportive profesioniste vor trebui să stea 14 zile în carantină atunci când vor ajunge în Australia. Lucrul acesta presupune că jucătoarele vor intra direct în competiţia de la Australia Open după perioada de carantinare. Turneul are loc înte 18 şi 31 ianuarie.

frt8
foto: facebook.com/FRTenis

Planurile Simonei Halep au fost date peste cap. Aceasta nu poate pleca la jumătatea lunii decembrie din România, după ce Tennis Channel a anunţat că graniţele Australiei se vor deschide abia la 1 ianuarie 2021.

halep 2

Premierul statului Victoria, Daniel Andrews, spune că nu există niciun acord cu Federaţia de Tenis cu privire la modul în care se va desfăşura carantina de 14 zile. Acesta susţine că mai sunt multe lucruri de pus la punct.

Este o provocare, încercăm să organizăm lucrurile astfel încât sănătatea nimănui să nu fie pusă în pericol. Australian Open e un eveniment important pentru noi, a spus Andrews, potrivit ProSport.

Directorul turneului de la Australian Open, Craig Tiley, a spus că încearcă să le ofere sportivilor posibilitatea de a se antrena pe durata carantinei.

Citeşte şi Florin Prunea şi lovitura de 700 de mii de euro! Ce a decis instanţa în procesul cu Mircea Rednic

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare