RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Florin Prunea şi lovitura de 700 de mii de euro! Ce a decis instanţa în procesul cu Mircea Rednic

Florin Prunea a primit o veste excelentă, după ce a câştigat procesul cu Mircea Rednic, intentat chiar de fostul antrenor de la Dinamo.

Tehnicianul l-a dat în judecată pe fostul portar, după ce acesta l-a acuzat de instigare la violenţă în vara anului 2019.

Familia Rednic a cerut daune de 700.000 de euro în procesul intentat împotriva lui Florin Prunea. Fostul portar a avut câştig de cauză în acest proces. Fostul manager de la Dinamo spune că nu a avut nicio emoţie privind decizia instanţei.

Documentele pe care le-am depus la instanță au fost zdrobitoare. Avocații s-au ocupat, azi am primit și eu vestea. Era normal, el m-a dat în judecată.

prunea

El cu fiica lui. Îmi cereau 700.000 de euro, mi se pare. Cam așa. Era clar că instanța va respinge pentru că probele au fost zdrobitoare. Am avut dreptate cu tot ce am spus”, a spus Prunea pentru Digisport.

,,Respinge acțiunea ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 30 de la comunicare, apel care se va depune sub sancțiunea nulității la tribunal”, este decizia care apare pe portalul just.ro.

Scandalul a plecat după ce Prunea l-a acuzat pe Rednic de instigare la violenţă în vara anului 2019, după ce mai mulţi suporteri ai lui Dinamo au aprins torţe în faţa casei lui Bogdan Bălănescu. Fostul portar susţine că fanii au venit de la Mircea Rednic.

„Rednic este principalul instigator şi am dovezi clare. Cei care au venit cu torţe la casa lui Bălănescu, i-au speriat familia, au vopsit maşini, au venit de la Rednic de acasă, sunt suporteri care au recunoscut asta.

prunea dinamo

Am avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă şi nu trebuie să mai ascundem mizeria sub preş! Acest profitor şi fiica lui au căpuşat clubul Dinamo! Au încasat sute de mii de euro din comisioane! Fabbrini a fost îndepărtat de la Dinamo pentru că transferul nu s-a făcut prin firma fiică-sii. Aceeaşi regie şi la Gnohere şi la Salomao şi au încercat şi cu Montini acum”, a spus Prunea la vremea respectivă.

Reacţia lui Rednic nu a întârziat să apară atunci. Antrenorul a replicat că-l va da în judecată pe fostul portar de la naţională pentru acuzaţiile care i-au fost aduse.

„Am fost atacat nepermis și o să-l dau în judecată. Zicea că are probe. Eu aveam o impresie despre Prunea, dar nu știam că este și prost! Este chiar prost și-l expun cei de acolo. Biroul său este la 10 metri de contabilitate. Să se ducă si să vadă. El vorbește de sute de mii, comisioane. La Matic s-au dat comisoane în patru tranșe.

Rednic

Tot la contabilitate să vadă cum am renunțat la salariu. Credeți că am împrumutat clubul că-mi era drag Negoiță? NU, pentru că nu aveam bani. Și, decât să ne împrumtăm, ca alții, pe la Gigi Becali sau pe la bănci, am zis să ajut clubul”, a reacţionat Rednic atunci.

Niciunul dinte cei doi nu mai este la Dinamo în acest moment. Dacă Rednic a părăsit Dinamo în vara lui 2019, Prunea a făcut-o un an mai târziu.

Citeşte şi Bogdan Andone le-a dezvăluit ciprioţilor cine este Gigi Becali, de fapt! ,,A fost o lecţie pentru mine”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare