Vestea bună primită de Simona Halep la sfârșit de lună! Planul pus la cale de WTA

Șefii tenisului feminin încearcă să găsească variante astfel încât veniturile sportivelor să nu fie afectate de pandemia de coronavirus. 

Astfel se lucrează inclusiv la un calendar extins în a doua jumătate a sezonului astfel încât multe dintre turneele care nu s-au disputat în această perioadă să poată avea loc.

“WTA lucrează alături de organizatorii turneelor pentru a crește câștigurile când circuitul profesionist de tenis se va relua și ia în considerare extinderea actualului sezon de 44 de săptămâni pentru a se asigura că au loc mai multe turnee”, a fost anunțul WTA.

WTA

Revenirea în circuit este greu de anticipat, mai ales în contextul în care în acest moment este serios pusă în discuție inclsuiv amânarea celui de-al treilea Grand Slam al anului, care ar trebui să debuteze la sfârșitul lunii iunie.

“Speranța noastră sinceră este să revenim pe teren cât mai repede posibil, când sănătatea și siguranța jucătoarelor, fanilor și staff-urilor vor putea fi garantate”, mai precizează reprezentanții tenisului feminin.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Campania în care s-a implicat Simona Halep! Sportiva trimite un mesaj emoționant alături de alte vedete