Veste uriașă pentru fanii dinamoviști! Oficialii ”câinilor” au anunțat când revine Neagoe

Suporterii lui Dinamo au primit o veste uriașă înaintea meciului cu Poli Iași!

Florin Prunea, managerul general al formației din Ștefan cel Mare, a anunțat că Eugen Neagoe, antrenorul ”câinilor”, va reveni pe banca lui Dinamo începând cu data de 20 a acestei luni. Tehnicianul a suferit un infarct la meciul cu Universitatea Craiova, iar în acest moment, tehnicianul principal al clubului din Capitală este Sebastian Moga.

“Eugen a fost la antrenamentul băieților și joi, dar nu a făcut deplasarea cu noi. Cred că din data de 20 august va începe treaba full. Rămâne antrenor, sigur.

Am discutat cu medicii care l-au avut în îngrijire care mi-au spus că ne există niciun fel de probleme din acest punct de vedere. De când am aflat asta, am suspendat orice alte trative cu alți antrenori” a declarat Prunea pentru DigiSport.

1008841 1003264 eugen neagoe dinamo

Dinamoviștii vor întâlni în această Poli Iași în deplasare. Formația antrenată de Mihai Teja nu a pierdut în acest sezon, iar Prunea crede că partida va fi complicată: ”Teja a creat într-un timp foarte scurt un grup. Probabil va fi un teren foarte greu la Iași. Avem și noi probleme noastre cu anumite accidentări” a declarat managerul lui Dinamo pentru DigiSport.

prunea

 

Citește și ‘Câinii roșii’ au prins curaj după prima victorie din Liga 1! „Să dovedim că suntem jucători de Dinamo”