‘Câinii roșii’ au prins curaj după prima victorie din Liga 1! “Să dovedim că suntem jucători de Dinamo”

Dinamo București a rupt seria înfrângerilor din acest sezon al Ligii 1, după 4-2 cu nou-promovata Academica Clinceni. Atacantul Daniel Popa a declarat că atmosfera din cadrul lotului este mult mai bună.

Vineri, Dinamo va juca în deplasare cu Politehnica Iași, de la ora 21:00, în etapa a 5-a din Liga 1.

clasament liga 1

Suntem puţin mai relaxaţi, nu mai suntem timoraţi că nu am câştigat niciun meci, dar mult mai ambiţioşi pentru a câştiga următoarele meciuri, să dovedim că suntem jucători de Dinamo. Ne aşteaptă un meci foarte dificil. O echipă cu o apărare foarte bună, care nu a pierdut. Mergem acolo să luăm trei puncte.

Este cu totul altceva când vine dânsul (n.a. – Eugen Neagoe) la antrenament şi îl simţim aproape de noi. Şi Mister (n.a. – secundul Sebastian Moga) este aproape de dânsul şi vorbeşte în fiecare zi. Ne ajută foarte mult. Sperăm să revină cât mai repede alături de noi, să formăm din nou o echipă cum am fost la început“, a spus Daniel Popa, în cadrul unei conferințe de presă.

Conferința de presă a lui DinamoSebastian Moga și Daniel Popa au prefațat meciul cu Poli Iași

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Joi, 8 august 2019

 

Daniel Popa a fost singurul jucător de la Dinamo ales în echipa ideală a etapei a 4-a din Liga 1. Atacantul a înscris trei goluri cu Academica Clinceni.