Portarul Costel Pantilimon (32 de ani) a fost tras pe linie moartă la Nottingham Forest. Clubul englez din Championship a anunțat că românul va fi lăsat să plece în perioada de transferuri din iarnă.

Pantilimon nu a jucat niciun minut pentru Nottingham Forest în acest sezon și a pierdut contactul cu echipa națională.

În sezonul trecut, portarul român a fost om de bază în 44 dintre cele 46 de meciuri disputate de către ‘pădurari’ în Championship.

Schimbarea de antrenor de la Nottingham Forest i-a dăunat lui Costel Pantilimon. Francezul Sabri Lamouchi a adus doi portari: kosovarul Arijanet Muric, împrumutat de la Manchester City, şi pe Brice Samba, transferat de la Caen.

Pantilimon nu prea are cum să conteste deciziile antrenorului, pentru că Nottingham Forest are un parcurs excelent în campionat și ocupă locul 2 după 11 meciuri, la egalitate de puncte cu liderul West Brom.

Costel Pantilimon mai are contract cu echipa engleză până în vara anului 2021, dar va fi lăsat să plece în această iarnă.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Pantilimon, potrivit Transfermarkt. Portarul a mai jucat la Poli Timișoara, Manchester City, Sunderland, Watford și Deportivo La Coruna.

CITEȘTE ȘI -> Răzvan Marin are probleme de adaptare la Ajax! „Sunt aici pentru a învăța”