Răzvan Marin are probleme de adaptare la Ajax! “Sunt aici pentru a învăța”

Răzvan Marin a dezvăluit că are probleme de adaptare la Ajax Amsterdam și acesta este motivul pentru care a jucat mai puțin în ultima perioadă. Mijlocașul, care este om de bază pentru echipa națională, speră să înțeleagă 100% ce vrea antrenorul Erik Ten Hag de la el.

La 1 iulie, Răzvan Marin (23 de ani) s-a transferat de la Standard Liege la Ajax Amsterdam, pentru 12,5 milioane de euro. 

Mijlocașul central a jucat în 10 meciuri în acest sezon, dar nu s-a remarcat. În campionatul Olandei, n-a mai fost titular din 25 septembrie.

Trec printr-o etapă normală. Este ca de fiecare dată când schimbi clubul, ţara, ai nevoie de timp pentru a-ţi găsi reperele, pentru a cunoaşte toţi jucătorii, pe cei care lucrează în club. Nu ai decât un lucru de făcut: să munceşti din greu şi să vezi la ce te duce asta. Dau din mine tot ce este mai bun pentru a satisface exigenţele antrenorului. Este aşa: privesc înainte şi am obiectivul de a jucam maximum de meciuri.

Nu este uşor, dar este destinul fiecărui fotbalist: trebuie să te adaptezi de fiecare dată la situaţii noi, la un nou antrenor. Când privesc înapoi, îmi spun că mi-a reuşit bine cu fiecare antrenor. Sunt aici pentru a învăţa sub îndrumarea lor şi a absorbi metodele lor. Michel Preud’homme este un pic comparabil cu Erik Ten Hag, antrenorul de aici, de la Ajax. Amândoi vor un joc meticulos şi ofensiv, să fii stăpânul balonului şi să ai o bună posesie. Această filozofie îmi place, pentru că am crescut în Academia Hagi, unde ni s-a inoculat această mentalitate, această dorinţă de a câştiga fiecare meci“, a spus Răzvan Marin pentru site-ul sudinfo.be.

Răzvan Marin este în lotul României pentru meciurile cu Insulele Feroe și Norvegia, din preliminariile EURO 2020.

Spynews.ro