Veste bună pentru Mititelu după condamnarea la închisoare! Când va putea fi eliberat patronul celor de la FC U Craiova

Adrian Mititelu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală în transferul lui Mihai Costea la Steaua în 2011!

Patronul celor de la FC U Craiova 1948 a fost arestat zilele trecute pentru evaziune fiscală, în urma căreia va avea de ispășit 3 ani de închisoare cu executare.

Potrivit informațiilor venite din partea Pro Sport, Adrian Mititelu ar putea ieși însă mult mai devreme din închisoare, asta deoarece ar putea executa aproximativ două treimi din pedeapsă, astfel că ar putea ieși în anul 2022. Acest privilegiu i se acordă lui Mititelu deoarece a primit o pedeapsă mai mică de 10 ani, astfel că are dreptul la acest articol.

adrian mititelu fc u craiova

Dosarul pentru care Adrian Mititelu a fost pedepsit, este cel legat de transferul lui Mihai Costea la Steaua, în anul 2011. Deoarece întreaga echipă de la acea vreme a lui Mititelu era pusă sub sechestru Fiscului pentru datoriile avute de patronul oltenilor către stat, echipa craioveană nu ave dreptul să vândă niciun jucător. Cu toate acestea, Mihai Costea a fost transferat la Steaua.

Potrivit declarațiilor venite din partea lui Adrian Mititelu, Mihai Costea a ajuns la Steaua în baza dezafilierii echipei Universitatea Craiova și nu printr-un transfer, prin care acesta ar fi obținut vreun ban de pe urma acestei mutări.

Citește și Noul om de gol al Craiovei, făcut praf de un fost atacant român: “Nu reușește nici din 2 metri să marcheze!”