Veste bună pentru Dinamo! Un jucător aflat la final de contract anunță: „Ne-am înțeles”

Dinamoviștii primesc o veste bună. Atacantul Mattia Montini (28 de ani) a ales să continue alături de clubul din „Ștefan cel Mare” până la finalul acestui sezon.

Italianul a dezvăluit că abia după încheierea actualului sezon vor exista negocieri pentru prelungirea înțelegerii cu gruparea dinamovistă.

„Da, eu m-am pus de acord cu Dinamo pentru ca înțelegerea să fie valabilă până la finalul ultimei partide a campionatului. După, dacă voi mai fi dorit în continuare și mi se va face o ofertă, atunci vom vorbi, e altă discuție. Până atunci, ne antrenăm la Săftica, fără a avea contacte. Ne bucurăm și de minge, o avem la picioare. Păstrăm distanța unul de celălalt și ne antrenăm foarte bine. O să vedem ce facem când trecem la nivelul următor”, a spus Mattia Montini, potrivit Gazetei Sporturilor.

Montini

Montini nu era singurul jucător al lui Dinamo ajuns la finalul contractului. Fabbrini, Puljici, Mrlzjak, Ioan Filip, Kostrna, Kilyen, N’Diaye, Șerban și Moldoveanu sunt alți nouă jucători aflați în aceeași situație, dar se pare că Adrian Mihalcea a reușit să gestioneze cu bine situația și să-i convingă pe fotbaliști să continue alături de Dinamo până la finele acestui sezon.

Citește și • Suma de care ar trebui să dispună viitorul investitor de la Dinamo: „Nu poți să mergi cu 10 milioane”