Suma de care ar trebui să dispună viitorul investitor de la Dinamo: „Nu poți să mergi cu 10 milioane”

dinamo

Ionuț Negoiță a fost la un pas să ajungă la un acord pentru vânzarea clubului Dinamo către un fond de investiții din Spania, însă tranzacția a căzut deoarece ibericii nu au putut dovedi cu acte că au banii necesari pentru a face investiții la club.

După ce negocierile s-au încheiat, partea spaniolă a ieșit public și a declarat că s-a angajat prin contract să investească 10 milioane de euro la Dinamo în următoarele 30 de zile de la achiziție și că, de fapt, Negoiță a respins oferta pentru că s-a înțeles cu suporterii.

Fostul dinamovist Vasile Miriuță este de părere că 10 milioane de euro nu ar fi fost oricum suficiente pentru a ține un club ca Dinamo și că e nevoie de un investitor mult mai potent financiar care să vină să bage bani la clubul din Ștefan cel Mare.

„Dacă vrei să iei un club ca Dinamo, trebuie să ai 100 de milioane în cont. Nu poți să mergi cu 10 milioane, să bagi 5 milioane, iar peste jumătate de an să te trezești că nu mai ai. Ca să iei Dinamo, FCSB, CFR, Craiova, trebuie să ai minimum 100 de milioane în cont. Dacă nu îi ai, mai bine stai deoparte”, a spus Vasile Miriuță la Digi Sport.

vasile-miriuta

Citește și • Cornel Dinu, cuvinte grele la adresa foștilor mari dinamoviști: „Niște idioți, oi rătăcite, proști ca noaptea”