RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Veste bună pentru Dinamo! Anunțul făcut de LPF, în contextul pandemiei de coronavirus

Dinamo este într-o situație disperată! Ionuț Negoiță renunță la club, care mai are nevoie de 180.000 de euro pentru a obține licența de Liga 1. În plus, fotbaliștii și staff-ul sunt neplătiți de aproape trei luni.

În aceste condiții, LPF a prelungit perioada limită pentru depunerea actelor în vederea obținerii licenței. 

Astăzi, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a organizat o videoconferință cu reprezentanții celor 14 cluburi membre din Liga 1. Au fost abordate mai multe teme, precum reluarea sezonului competițional sau problemele financiare provocate de întreruperea acestuia.

liga 1

S-au luat hotărâri în zona de licențiere a cluburilor, în sensul extinderii cu încă o luna a perioadei limită pentru depunerea actelor în vederea obținerii acesteia.

Nu în ultimul rând, s-a căzut de acord, între cluburile din Liga 1 și sindicatul jucătorilor profesioniști, AFAN, de a înainta către FRF un pachet de măsuri și propuneri de modificări regulamentare, care să permită cluburilor membre ale LPF și FRF să poată prelungi contractele jucătorilor până la finalizarea ediției de campionat actuale, în această situație aflându-se 36% din jucătorii profesioniști legitimați la cluburile membre LPF“, se arată în comunicatul LPF.

Reprezentanții LPF si cei ai cluburilor membre se vor reîntâlni la mijlocul săptămânii viitoare într-o nouă videoconferință.

CITEȘTE ȘI -> Fanii lui Dinamo pun mână de la mână pentru salvarea clubului: ”Copiii au spart pușculița, iar pensionarii au donat un sfert din pensie!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare