Fanii lui Dinamo pun mână de la mână pentru salvarea clubului: ”Copiii au spart pușculița, iar pensionarii au donat un sfert din pensie!”

Suporterii pun mână de la mână pe zi ce trece pentru salvarea lui Dinamo!

Formația din Ștefan cel Mare este într-o situație disperată: ”câinii” mai au nevoie de 180.000 de euro pentru a obține licența de Liga 1. În plus, fotbaliștii și staff-ul sunt neplătiți de aproape trei luni.

Fanii lui Dinamo s-au mobilizat, iar în ultimele zile s-au strâns peste 45.000 de euro. Suporteri de toate vârstele, de la tineri până la pensionari, au contribuit la strângerea acestei sume, anunță ”Peluza Cătălin Hîldan”.

”Cu suporteri ca voi DINAMO NU MOARE!

Am ajuns la 87.350,00 lei doar din donații. Bani strânși într-un timp foarte scurt. Asta ne face să fim încrezători. Trebuie să menținem acest ritm.
Au crescut frumos și înscrierile în ProgramDDB, unde avem 1.160.380,00 lei. Din aceștia scădem suma transferată deja către club și rămân 135.379,00 lei.

Asta înseamnă că avem la ora asta 222.729,00 lei. În euro sunt peste 45.000!
Nu vreau să mă opresc din scris să mă uit iar la sold, dar crește la fiecare refresh. Și nouă ne crește inima. Pentru că vedem că DINAMOVIȘTILOR LE PASĂ.

Negoiță și Bălănescu trebuie să înțeleagă că nu trebuie să vândă niciun jucător de valoare. Noi ajungem astăzi, lejer, cel puțin la suma pe care o cer ei pentru Sorescu.
Practic l-am răscumpărat pe Deian de pe taraba lui Negoiță.

Unii dintre voi au atașat la comentarii screenshoturi cu sumele depuse. Am văzut 150, 200, 300 de lei. Acum când am început să scriu, un profesor tocmai a donat 800 de lei.

Unii dintre voi au donat de mai multe ori. Vă mulțumim câinilor!

Ne-au scris pensionari care au donat un sfert din pensie, în vremurile astea grele.

Ne-au scris copii care au spart pușculița și le-au cerut părinților să salveze Dinamo și cu economiile lor.

Noi, cei care am văzut Dinamo trecând de Inter, de Hamburg (campioana Europei), umilind Leverkusen sau Everton, jucând prima semifinală de Cupa Campionilor a unei echipe românești, NOI TREBUIE SĂ LE DĂM DREPTUL COPIILOR NOȘTRI SĂ TRĂIASCĂ MOMENTE UNICE PRECUM CELE TRĂITE DE NOI.

VINO ȘI TU!
Intră și donează sau înscrie-te în www.programddb.ro” este comunicatul emis de suporteri.

Cu suporteri ca voi DINAMO NU MOARE!Am ajuns la 87.350,00 lei doar din donații. Bani strânși într-un timp foarte…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Luni, 13 aprilie 2020

Citește și EXCLUSIV | Giovanni Becali știe ce se va întâmpla cu Dinamo! Ce zice despre o posibilă implicare