RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Veste bună pentru Craiova! Oficialii oltenilor sunt contraziși de medici: “Operația lui Koljic nu mai necesită nicio intervenție!”

Elvir Koljic, golgheterul la zi al celor de la Universitatea Craiova, a suferit o accidentare dramatică în meciul contra lui Poli Iași, din etapa a șasea!

Atacantul bosniac al oltenilor, Elvir Koljic (25 de ani), a fost operat la începutul lunii octombrie, după fractura de peroneu suferită în meciul de campionat cu Poli Iași.

Managerul general al celor de la Universitatea Craiova, Marcel Popescu, a anunțat că atacantul bosniac este în plin proces de recuperare, urmând să revină pe teren la începutul anului viitor. Ulterior, Popescu a spus că “Dragonul” va mai avea nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a i se scoate plăcuța de titan, folosită pentru a corecta glezna fotbalistului.

marcel popescu

“Despre Koljic, totul este bine. Recuperarea organismului reacționează bine. Este la faza de recuperare. Urmează o altă investigație și o radiografie.

Probabil se impune și a două intervenție chirurgicală de corectare a zonei gleznei. Medicii cred că în momentul în care se va intră în play-off, e refăcut sută la sută. Asta înseamnă probabil sfârșitul lui februarie în cel mai rău caz. Acum știi cum e, fiecare organism reacționează diferit și nu m-ar surprinde ca tăria lui de caracter și organismul lui să reacționeze mai rapid și să se recuperaze și mai repede!”, a spus Marcel Popescu, pentru Pro X.

Citește și Răspunsul dat de Halep după atacul fostei șefe a FRT: “E mai ușor să spui că nu-ți amintești decât sa-ți asumi niște treburi!”

Medicii specialiști îl contrazic însă pe oficialul oltenilor, spunând că tehnica folosită în operația lui Koljic este una modernă și nu mai impune o nouă intervenție chirurgicală, astfel că bosniacul își poate continua recuperarea liniștit fără a avea parte de o nouă operație, așa cum declarase Popescu.

Intervenția chirurgicală suferită de Koljic nu mai necesită o reintervenție. I s-a montat o plăcuță de titan și nu se mai scoate. Tehnica chirurgicală și materialele de osteosinteză folosite sunt cele mai noi la nivel mondial pentru o asemenea operație!”, a spus unul din medici despre cazul lui Koljic, potrivit GSP.

Elvir Koljic era pe val în momentul accidentării din meciul cu Poli Iași, fiind golgheterul celor de la Universitatea Craiova, cu 6 goluri în primele 5 etape disputate în acest sezon.

Citește și Presiunea de la Dinamo face primele victime! Incident incredibil la unul dintre antrenamentele “câinilor”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare