RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Răspunsul dat de Halep după atacul fostei șefe a FRT: “E mai ușor să spui că nu-ți amintești decât sa-ți asumi niște treburi!”

Fostul lider mondial, Simona Halep, s-a arătat foarte dezamăgită de modul cum a fost tratată de-a lungul carierei de Federația Română de Tenis, care nu ar fi sprijinit-o deloc în drumul spre succes!

Simona Halep a vorbit despre aportul pe care l-a avut FRT în cariera sa și a mărturisit că federația nu ar fi ajutat-o deloc, din contra, i-a interzis în 2011 accesul la baza de antrenament la care constănțeanca se pregătea, deoarece nu a putut onora prezența la un turneu de Fed Cup.

Ulterior, fosta șefă a Federației Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, i-a răspuns lui Simona Halep, spunând că nu este nimic adevărat din ce spune fostul lider mondial, ba chiar a mărtutisit că a ajutat-o pe aceasta pe vremea când era doar o junioară.

ruxandra dragomir

Răspunsul actualului loc 2 WTA nu a întărziat să apară, iar Halep i-a transmis fostului președinte al FRT, că este mult mai ușor să negi anumite lucruri decât să ți le asumi.

“Eu cred că e mai ușor să spui că nu-ți amintești decât sa-ți asumi niște treburi. Îmi amintesc perfect acel moment. A fost unul dintre cele mai grele. Acum 10 ani eram doar un copilaș. Mi s-a spus că nu am voie să mă antrenez la CNT pentru că nu am jucat la Fed Cup!, a declarat Simona Halep, pentru Digi Sport.

Citește și FCSB are cale liberă spre atacantul dorit în trecut de Gigi Becali! Cine este jucătorul care a surprins Liga 1 cu evoluțiile sale

Simona Halep a vorbit și despre episodul de pe vremea când aceasta avea doar 16 ani, moment adus în discuție de Ruxandra Dragomir în declarația sa. Fosta șefă FRT a spus că din cauza ei Simona Halep a fost convocată la o vârstă atât de fragedă la echipa națională, în detrimentul altor jucătoare mai bine clasate.

“Am fost convocată la Fed Cup când aveam 16 ani și a fost pentru că am făcut semifinală la Australian Open. Nicio altă junioară nu făcuse nimic la Grand Slam și, oarecum, aveam potențial. De aceea m-a convocat, nu din alt motiv. Arătam că pot face o treabă bună și de aceea am fost convocată!“, a mai spus Super Simo.

Citește și Cine este persoana care vrea să salveze Dinamo din haosul creat de spanioli: “Dacă mă caută cineva din club, răspund sigur!”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare