Verdict în lupta pentru titlu! “N-au jucători și antrenor de campioană! Ei vor lua titlul!”

Dumitru Dragomir (74 ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a împărțit șansele canditatelor la titlu de campionă din acest an.

“Mitică de la Ligă” consideră că actuala campioană a României, CFR Cluj pleacă cu prima șansă datorită experienței din sezoanele precedente. Dumitru Dragomir crede că echipa finanțată de Gigi Becali, FCSB nu poate ține pasul cu formația pregătită de Edi Iordănescu. Acesta spune că echipa din Bănie nu are jucătorii și nici antrenorul pentru a se lupta la campionat.

“FCSB are atuurile ei, dar titlul tot CFR îl va lua! Are o experiență mai mare. Bătrânii știu să joace meciurile decisive din play-off.

CFRCluj

Pe Craiova nu o văd luptându-se la primul loc, n-are jucători de campioană! Și nici antrenor. Mai bine îl puneau pe Săndoi sau pe Cârțu” a declarat Dumitru Dragomir pentru GSP

CFR Cluj este aproape să îl repatrieze pe portarul lituanian Giedrius Arlauskis, rămas liber de angajament după despărțirea de arabii de la Al Shabab. Dumitru Dragomir nu îl vede pe Arlauskis să joace în fața lui Cristi Bălgrădean, fostul șef de la LPF îl vede pe “Pufi” o soluție pentru echipa națională după retragerea lui Ciprian Tătărușanu.

“Nu știu dacă Arlauskis va putea să fie titular în fața lui Bălgrădean, a jucat bine până acum ăsta.

CristiBalgradean

Și ar fi o soluție și pentru națională, a apărat și la Steaua, e goalkeeper bun, el ar trebui să apere în continuare”, a declarat Dragomir pentru sursa citată

Citește și Luka Maric are și susținători! Cu ce mare fundaș din Europa a fost comparat ghinionistul meciului de la Cluj